sâmbătă, 23 iulie 2011

Samsung Galaxy S 2

Istoria Samsung în  mobile si smartphone a fost destul de umila şi una moderată. Samsung Galaxy S, care este predecesorul a anuntat recent Galaxy S 2 a fost un smartphone de succes, cu peste 10 milioane de unităţi vândute în întreaga lume.
Cu Samsung Galaxy S 2, Samsung a luat un alt salt înainte de a pune cele mai recente tehnologii, cu  cele mai bune caracteristici care se poate pune  într-un smartphone subţire.Samsung Galaxy S este echipat un ecran AMOLED Super , care este  punctul forte. Acesta dispune de o mulţime de noi tehnologii, care face mult mai bine decât predecesorul său. Ecranul: afişarea pe Galaxy S2 Samsung este pur şi simplu uimitor. AMOLED Super   display cu o rezoluţie de 480 x 800 pixeli  este minunat. Ecranul are 16 milioane  de culori. Raportul  de contrast ridicat, cu o gama de culori mare produce o bună calitate a imaginii găsite vreodată într-un smartphone. Acesta dispune de un display 4,3 inch, care este foarte comod de tinut in mana sau pus în buzunar  datorita faptului ca este fff. subtire si design minunat.  Samsung Galaxy S2   are dimensiune de 125.3 x 66.1 x 8.5 mm. Deoarece grosimea este de 8,5 mm se potriveste bine în mână şi dimensiunea ecranului este foarte bun pentru vizionarea video sau navigarea pe web. Estetică de design este foarte similar cu Galaxy S. Butonul de origine pătrat de pe s2  este prezent, împreună cu două butoane touch sensitive.  Samsung Galaxy S2  ruleaza pe Android 2.3 (Gingerbread), care este cea mai recentă versiune de Android. Este speculat că acesta va fi upgradabil la următoarea versiune de Android. Ea are TouchWiz  v4.0, care este destul de buna fata de versiunea anterioară a interfeţei TouchWiz. Astfel, Galaxy S 2 va fi un deliciu pentru noi  , deoarece este simplu, precum şi fel de sofisticat .
Samsung Galaxy  S 2 video/foto dispune de un impresionant aparat foto de 8 megapixeli pe partea din spate si o camera de 2 megapixeli pe partea din faţă. Fotografii realizate cu camera de 8 megapixeli cu un flash luminos  sunt destul de bune.  Difuzoarele de pe  s2 genereaza  un sunet tare cu o calitate decenta mult mai bună decât v-aţi aştepta. Dar lasă muzica  atunci când te uiţi la redare video si de înregistrare a smartphone-ului.Video este  minunat pe acest telefon 30fps  1080p.  Super ecran AMOLED 
4,3 inch  arată  clar şi minunat în timp ce reda clipuri video de pe acest superphone.
Samsung GALAXY S2  are un dual core 1.2 GHz procesor ARM Cortex A9 cu 1 GB memorie RAM, ceea ce il face super-rapid şi vioi. Acesta are GPS cu suport A-GPS.De detectare a geo-tagging, feţei şi a zâmbetului, stabilizator imagine, Bluetooth 3.0, stereo FM cu RDS sunt doar unele caracteristici .Acesta are un editor document de integrat cu suport Flash 10.1(iphone nu suporta Flash). Samsung Galaxy S2
are 16 GB/32 GB de stocare intern ce este foarte util pentru stocarea de aplicaţii şi fişiere  pe aparatul în sine. De asemenea, este expandabil la 64 GB, care este cam impresionant. Bateria este  standard litiu-ion cu specificarea de 1650 mAh, care este mai buna decat la  alte smartphone-uri de pe piaţă.
Samsung Galaxy S2  va fi lansat la nivel mondial în ultima săptămână din luna mai.Pretul este de aproximativ 500 de euro, deşi preţul ar putea scădea câteva luni mai târziu.
 Samsung Galaxy S2 este un concurent puternic fata de alte telefoane.  În mod evident SAMSUNG  GALAXY  S 2 este un câştigător.

Un comentariu:

  1. Intr-adevar, Samsung Galaxy S 2 este in prezent cel mai bun telefon pe care ti-l poti cumpara. Felicitari pentru articol!

    RăspundețiȘtergere