joi, 18 august 2011

Smartphone Nokia N900

Nokia N900  este un smartphone pentru a bucura de multitasking şi navigarea pe internet cu uşurinţa.
Nokia N900 ruleaza pe noul software-ul Maemo 5, acest lucru vă dă optiunea de a deschide şi rula aplicaţii mai multe, toate  în acelaşi timp.Telefon mobil cu ecran tactil si tastatura QWERTY.
Nokia N900 este echipat cu procesor ARM Cortex A8 600 mhz. Aceasta are până la 1GB memorie pentru aplicaţii şi OpenGL ES pt. accelerare grafic,
PowerVR SGX530.
Aveţi posibilitatea să comutaţi fără efort între aplicaţii, pentru că toate programele sunt disponibile prin intermediul tabloului de bord. Aveţi opţiunea de a personaliza ecranul de start cu aplicaţii, widget-uri şi comenzi rapide.
Vă puteţi relaxa şi bucura de navigarea pe web cu Nokia N900 , ecranul tactil WVGA de înaltă rezoluţie şi conectivitate rapidă la internet  si wi-fi. Browser-ul Mozilla arata  la fel ca pe toate computerele.Adobe Flash 9.4  şi aplicaţii interactive.
Nokia N900 este dotat standard cu 32GB , aceasta poate fi crescută până la 48GB cu un card micro SD. Dacă sunteţi un pasionat de fotografie veti fi incantati sa stiti ca software-ul Maemo în N900,are o  noua interfaţă , camera de 5MP care este echipat cu optica Carl Zeiss.

Senzori :accelerometru, senzor de proximitate, compas digital.
Asadar are cam toate atu-urile  specifice unui smartphone de top, avand in vedere si pretul scazut fata de firmele concurente.

2 comentarii: