joi, 14 iulie 2011

Google este întotdeauna dispus să aiba parteneri cu un site sau blog.

1. Un alt factor de a pune în considerare atunci când plasezi anunţuri AdSense, este de a pune reclame pe paginile cu trafic intens, care se poate identifica din contul Google Analytics, deoarece acest lucru va oferi detalii cu privire la vizitatorii site-ului dumneavoastra. Pentru a câştiga mai mulţi bani cu Google AdSense, veţi avea nevoie cu siguranta de tone de trafic orientat către site-ul tau sau pe blog, deoarece mai mult trafic te poate conduce la site-ul dvs. potenţial mai multe clicuri pe anunţurile dvs. AdSense. Puteţi utiliza Google de publicitate AdWords pentru a conduce mai mult trafic direcţionat către site-ul tau.

2. Aceasta este ceea ce majoritatea oamenilor nu realizeaza, locaţii în care să plaseze anunţuri AdSense pe site-ul dvs., în scopul de a câştiga mai mult cu Google AdSense ar trebui să fie una în partea de sus a paginii, una în cadrul conţinutului site-ului, şi altul la bara laterală de mai jos link-urile dvs.. Aceasta este locaţia bun, dacă aveţi de gând să câştige mai mulţi bani cu Google AdSense şi începe de viaţă confortabil, prin care au mai mulţi bani pentru a plăti facturile dvs. la momentul scadenţei.
3. Trebuie să aveţi în vedere faptul că pentru tine de a câştiga mai mult cu Google AdSense, încercaţi să asiguraţi-vă că anunţurile AdSense amestec cu continutul site-ului. Aici, alege culoarea, dimensiunea şi pentru ca anunţurile dvs. să amestec cu restul conţinutului site-ului dvs. cât mai mult posibil. De asemenea, Google vrea sa faca bani mai mult cu ele, şi aşa le-au furnizat-o varietate de paleti permiţându-vă să modificaţi fontul, culorile, frontiere şi fundaluri în special pentru cei care utilizează blogger. Nu încercaţi niciodată să utilizeze frontieră la anunţuri text ca anunţurile AdSense fără o frontieră tinde să aibă un clic mare rata de (CTR).
4. Utilizaţi caseta de căutare Google pe site-ul dvs.. Deci, ori de câte ori căutările vizitatorilor site-ului prin care caseta de căutare Google le-aţi găzduit pe site-ul dvs., Google va plăti întotdeauna o parte din veniturile încasate de căutare în cazul în care vizitatorii site-ului dvs. în cele din urmă a efectua anumite acţiuni. Desigur, ai putea câştiga mai mulţi bani cu Google AdSense pentru căutare dacă cea mai bună locaţie a casetei de căutare este înţelept selectate, şi că este colţul din dreapta sus a site-ului dvs., dar unele guru preferă introducerea caseta Căutare din partea de jos a site-ului lor.
În concluzie, verificaţi întotdeauna şi să monitorizeze performanţa, uita-te pentru conţinut de pe site-ul dvs., care este obtinerea mai multe clicuri. Treaba ta este doar pentru a crea pagini plus bazate pe acele cuvinte cheie folosite pentru a dezvolta conţinut ridicat cu clic prin rata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu