joi, 14 iulie 2011

Blogurile Blogger

Blogurile Blogger nu sunt numai amuzant de a scrie, ele pot fi optimizate pentru motoarele de cautare la maxim potenţialul lor vizionează, prin urmare, aducându-vă mai mulţi bani în ceea ce priveşte vânzările de afiliere şi clicurile AdSense.
Blogger au parcurs un drum lung în ultimii doi ani, cu şabloane a adăugat că blogurile pot face sa arate cu adevarat profesional.
Aflaţi cum pentru a maximiza potenţialul de venituri, cu unele simple pentru a configura tehnici de optimizare, care poate părea descurajantă la început, dar o dată făcut, tot ce trebuie să faceţi este să adăugaţi mai mult conţinut, pe care le puteţi face în propriul ritm şi în timpul tău liber, ştiind că motoarele de căutare vor ridica imediat pe modificările şi sperăm că va trimite mai mulţi spectatori.
Configurarea unui blog Blogger
Presupunând că vă aflaţi faci asta de la zero, va trebui să alegi un nume pentru blog-ul dvs.. veţi dori cuvintele dvs. cheie ales pentru a fi în titlul şi adresa URL.
Când faceţi clic pe "începe un nou blog", veţi vedea un câmp pentru a introduce titlul blog-ul şi URL-ul. Încercaţi să URL-ul de fabricaţie - exista milioane de bloggeri acolo - este posibil să nu fi capabil de a obţine URL-ul ales.
Dacă URL-ul le-aţi ales este deja luat, încercaţi variaţii de cuvinte, sau pentru a adăuga linii de subliniere sau pentru a rupe cuvinte în sus. Dacă tot nu se poate obţine ca URL-ul, adăugaţi un număr. În scopul SEO, motoarele de căutare vor mai mult sau mai puţin ignora numărul şi vedea doar cuvintele dvs. cheie principal.
După ce aţi URL-ul, se adaugă în titlu, şi treceţi la pagina următoare:

Crearea blogul tau

Pagina următoare vă duce la pagina de design în cazul în care puteţi alege dintr-o gamă varietate de medii şi de stiluri.

Joacă-te  puţin până când aţi ales un şablon care vă place, sau care credeţi că se potriveşte obiectul.

Este de la pagina de design pe care le adăugaţi fotografiile dvs. de fundal, sau bannere, sau orice altceva vă puteţi gândi de la jazz la blog-ul dvs..
Setări - Descriere

Du-te în Setări şi adăugaţi o descriere pentru blogul tău, amintindu-şi de a utiliza cuvintele dvs. cheie principale din nou.Cuvintele pe care le scrie aici vor apărea în partea de sus a blog-ul dvs., fie în conformitate cu sau în faţa fotografie banner-ul tău, dacă aţi ales unul.

Aveţi alegerea de a pune în cazul în care descrierea ta, si spectatori vor putea să citească această oricand au deschis blog-ul dvs., de la orice post.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu