joi, 14 iulie 2011

cei sase pasi pt a face canale personalizate

Ca urmare sunt sase paşi simpli pentru a face canale personalizate în destinaţii de plasare vizată:

1) În primul rând veţi avea nevoie să te autentifici în contul dvs. Google Adsense.

2) Du-te la pagina "Canale", sub fila "Configurare AdSense", după care faceţi clic pe "canale personalizate" de la "AdSense pentru conţinut" sub-tab.

3) Faceţi clic pe "Editaţi Setări" legătură într din anumite canale particularizate pe care doriţi fi vizat.

  
4) Marcheaza "Arătaţi acest canal agenţilor de publicitate ca o destinaţie de plasare anunţ caseta de selectare şi veţi vedea alte domenii importante pentru a completa.

5) Completaţi restul câmpurilor scris, împreună cu descrierea corespunzătoare pentru canalul tau.

Agenţii de publicitate pot vedea numele externe şi o descriere a canalelor vizate. Asiguraţi-vă că acestea să furnizeze informaţii precise în aceste domenii. Este cel mai bun pe care îl scrie pas de introducere pe piaţă. Informaţi- agenţii de publicitate premium despre site-ul dvs., poziţia de plasare a canalului (locul în care anunţurile vor fi afişate pe paginile de site-ul dvs.), format de anunţ pe care îl utilizaţi, şi de ce ar trebui să le faceţi publicitate pe blog-ul. Aceasta va ajuta agenţii de publicitate să ştie destinaţiile de plasare de anunţuri mult mai bine. În acest fel sunt în măsură să încurajeze agenţii de publicitate potenţialul de a face publicitate pe site-ul dvs. sau pe blog.

6) La ultimul clic pe "Salvaţi canalul" şi aţi terminat.


Sunt destul de sigur direcţionarea canale personalizate vă va ajuta pentru a maximiza câştigul dvs. AdSense.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu