joi, 14 iulie 2011

"Vreau sa cresc traficul şi să fac bani"

Această afirmaţie de "Vreau  sa cresc  traficul şi să fac bani" este situaţia generală în această lume on-line de afaceri pe care le puteţi face, eventual. De fapt, aceasta este una dintre cele mai grave declaraţiile pe care le puteţi face. Daca vrei sa faci bani online, trebuie să ştiţi despre Google AdSense şi alte programe de afiliere, şi mai important, modul în care acestea funcţionează.

Aceasta este o afacere în cazul în care motivul pentru care majoritatea blogurilor nu este pentru că ei nu cred de detalii si nu au nici un plan. Nu pentru a sugera faptul că aceştia pot face o mulţime de bani, este mai mult faptul că nu au făcut un singur lucru pentru a optimiza blogurile lor şi de a le face mult mai bine să citească, şi să aibă legătură.

Detaliile sunt detalii, si asa este sa stii cand tu nu ai facut un detaliu particular. Acesta este consumatoare de timp, dar dacă doriţi pentru a construi afacerea dvs. online în ceva mai mult de un cent pe zi, trebuie să faceţi câteva lucruri. aceasta este aceeaşi cu programul Google AdSense, face bani cu ele este despre toate detaliile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu