sâmbătă, 23 iulie 2011

iphone 5 release date?

 iPhone 5 data de lansare este undeva in septembrie sau octombrie a anului 2011! Noul iPhone 5 sau cum îl numesc unii iPhone 4S a  fost revizuit  mai bine. O mulţime de speculaţii se întâmplă în jurul  noul iPhone5HD! Acesta va conţine cele mai nou  sistem de operare Apple pentru iPhone iOS 5. . Noul iPhone va fi încărcat cu caracteristici minunate .Doar atunci când crezi că nu mai există nimic nou in  tehnologie sa mai apara iarasi apare altceva. Şi este în creştere, şi nu doar de la Apple!Acest iPhone 5 va fi echipat cu un procesor dual core rapid A5 şi video care pot furniza rezoluţii mai mari la  filme(hd) , uimitoare imagini atunci când se fac  fotografii, şi se va face multi-tasking mult mai repede.
iPhone 5 arată promiţătoar  în ceea ce priveşte a fi elegant, dotat cu noi componente hardware şi în cele din urmă mai puţine restrictii. 

Câteva caracteristici ale iPhone 5: Sticlă bucata din spate - 9.3 mm grosime.Face Recognition
Particularizate SMS tonuriParticularizate de e-mail alerte cu capacitatea de a atribui tonuri diferite pentru fiecare adresă de e-mailUn nou, elegant design.Îmbunătăţirea Retina ecran.
Sincronizare wireless cu iTunes.32G  şi 64G de memorie.
De viaţă a bateriei extinsă = 14 ore de convorbire pe 3G . Regimul de aşteptare, 600ore?(asta este cam trasa de par).Bună definiţie audio.Mesagerie indicator luminos.GPS HTML5,  Adobe Flash Player

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu