miercuri, 20 iulie 2011

Google +: Google lanseaza un site nou denumit Google Plus

Google +: Google lanseaza un site nou  denumit Google Plus
Google + a fost lansat de către Google.com.
Aceasta este o nouă reţea socială care sa rivalizeze cu Facebook.
Google tocmai a lansat propriul site-ul nou  Google + si ofera cele mai bune setari de confidenţialitate, de securitate şi caracteristici decât Facebook
Facebook a fost criticat pe bună dreptate, pentru lipsa de intimitate şi de securitate pentru utilizatorii săi. Peste 700 de milioane de oameni de pe  internet sunt membri activi ai Facebook.
Există doar un număr limitat de utilizatori pe internet  să încerce  nou site al  lor. Acest proces va permite pentru  Google pentru a scăpa de orice greseala/eroare   în sistemul lor. Dacă doriţi să-l încercaţi puteţi contacta Google şi te vor adauga la lista lor.
Dar nu va mai  fi mult timp pana cand  Google va  permite oricui  de pe internet sa  se alăture reţelei lor Google +. Dar, înainte de faptul că au nevoie de acest proces , deoarece doresc să se  asigure că toate caracteristicile pentru  Google Plus va fii un   lucru perfect.

Un comentariu:

  1. Astept cu interes sa dea drumul la liber.. momentan pana si invitatiile au nevoie de asteptare. Sunt curios sa vad pentru ce s-au ingramadit 10 milioane de useri sa ia invitatie....

    RăspundețiȘtergere