sâmbătă, 23 iulie 2011

Samsung Galaxy S 2

Istoria Samsung în  mobile si smartphone a fost destul de umila şi una moderată. Samsung Galaxy S, care este predecesorul a anuntat recent Galaxy S 2 a fost un smartphone de succes, cu peste 10 milioane de unităţi vândute în întreaga lume.
Cu Samsung Galaxy S 2, Samsung a luat un alt salt înainte de a pune cele mai recente tehnologii, cu  cele mai bune caracteristici care se poate pune  într-un smartphone subţire.Samsung Galaxy S este echipat un ecran AMOLED Super , care este  punctul forte. Acesta dispune de o mulţime de noi tehnologii, care face mult mai bine decât predecesorul său. Ecranul: afişarea pe Galaxy S2 Samsung este pur şi simplu uimitor. AMOLED Super   display cu o rezoluţie de 480 x 800 pixeli  este minunat. Ecranul are 16 milioane  de culori. Raportul  de contrast ridicat, cu o gama de culori mare produce o bună calitate a imaginii găsite vreodată într-un smartphone. Acesta dispune de un display 4,3 inch, care este foarte comod de tinut in mana sau pus în buzunar  datorita faptului ca este fff. subtire si design minunat.  Samsung Galaxy S2   are dimensiune de 125.3 x 66.1 x 8.5 mm. Deoarece grosimea este de 8,5 mm se potriveste bine în mână şi dimensiunea ecranului este foarte bun pentru vizionarea video sau navigarea pe web. Estetică de design este foarte similar cu Galaxy S. Butonul de origine pătrat de pe s2  este prezent, împreună cu două butoane touch sensitive.  Samsung Galaxy S2  ruleaza pe Android 2.3 (Gingerbread), care este cea mai recentă versiune de Android. Este speculat că acesta va fi upgradabil la următoarea versiune de Android. Ea are TouchWiz  v4.0, care este destul de buna fata de versiunea anterioară a interfeţei TouchWiz. Astfel, Galaxy S 2 va fi un deliciu pentru noi  , deoarece este simplu, precum şi fel de sofisticat .
Samsung Galaxy  S 2 video/foto dispune de un impresionant aparat foto de 8 megapixeli pe partea din spate si o camera de 2 megapixeli pe partea din faţă. Fotografii realizate cu camera de 8 megapixeli cu un flash luminos  sunt destul de bune.  Difuzoarele de pe  s2 genereaza  un sunet tare cu o calitate decenta mult mai bună decât v-aţi aştepta. Dar lasă muzica  atunci când te uiţi la redare video si de înregistrare a smartphone-ului.Video este  minunat pe acest telefon 30fps  1080p.  Super ecran AMOLED 
4,3 inch  arată  clar şi minunat în timp ce reda clipuri video de pe acest superphone.
Samsung GALAXY S2  are un dual core 1.2 GHz procesor ARM Cortex A9 cu 1 GB memorie RAM, ceea ce il face super-rapid şi vioi. Acesta are GPS cu suport A-GPS.De detectare a geo-tagging, feţei şi a zâmbetului, stabilizator imagine, Bluetooth 3.0, stereo FM cu RDS sunt doar unele caracteristici .Acesta are un editor document de integrat cu suport Flash 10.1(iphone nu suporta Flash). Samsung Galaxy S2
are 16 GB/32 GB de stocare intern ce este foarte util pentru stocarea de aplicaţii şi fişiere  pe aparatul în sine. De asemenea, este expandabil la 64 GB, care este cam impresionant. Bateria este  standard litiu-ion cu specificarea de 1650 mAh, care este mai buna decat la  alte smartphone-uri de pe piaţă.
Samsung Galaxy S2  va fi lansat la nivel mondial în ultima săptămână din luna mai.Pretul este de aproximativ 500 de euro, deşi preţul ar putea scădea câteva luni mai târziu.
 Samsung Galaxy S2 este un concurent puternic fata de alte telefoane.  În mod evident SAMSUNG  GALAXY  S 2 este un câştigător.

iphone 5 release date?

 iPhone 5 data de lansare este undeva in septembrie sau octombrie a anului 2011! Noul iPhone 5 sau cum îl numesc unii iPhone 4S a  fost revizuit  mai bine. O mulţime de speculaţii se întâmplă în jurul  noul iPhone5HD! Acesta va conţine cele mai nou  sistem de operare Apple pentru iPhone iOS 5. . Noul iPhone va fi încărcat cu caracteristici minunate .Doar atunci când crezi că nu mai există nimic nou in  tehnologie sa mai apara iarasi apare altceva. Şi este în creştere, şi nu doar de la Apple!Acest iPhone 5 va fi echipat cu un procesor dual core rapid A5 şi video care pot furniza rezoluţii mai mari la  filme(hd) , uimitoare imagini atunci când se fac  fotografii, şi se va face multi-tasking mult mai repede.
iPhone 5 arată promiţătoar  în ceea ce priveşte a fi elegant, dotat cu noi componente hardware şi în cele din urmă mai puţine restrictii. 

Câteva caracteristici ale iPhone 5: Sticlă bucata din spate - 9.3 mm grosime.Face Recognition
Particularizate SMS tonuriParticularizate de e-mail alerte cu capacitatea de a atribui tonuri diferite pentru fiecare adresă de e-mailUn nou, elegant design.Îmbunătăţirea Retina ecran.
Sincronizare wireless cu iTunes.32G  şi 64G de memorie.
De viaţă a bateriei extinsă = 14 ore de convorbire pe 3G . Regimul de aşteptare, 600ore?(asta este cam trasa de par).Bună definiţie audio.Mesagerie indicator luminos.GPS HTML5,  Adobe Flash Player

miercuri, 20 iulie 2011

TOP SMARTPHONE 2011.

SMARTPHONE - Numărul 10 HTC Google Nexus One
SMARTPHONE  - Numărul 9 HTC INCREDIBLE S
SMARTPHONE  - Numărul 8 BLACKBERRY TORCH
SMARTPHONE  - Numarul 7 HTC  SENSATION
SMARTPHONE  - Numărul 6 Samsung Galaxy S
SMARTPHONE  - Numarul  5Nokia N8 
SMARTPHONE  - Numărul 4 HTC  WILDFIRE
SMARTPHONE  - Numărul 3 Motorola  DEFY
SMARTPHONE  - Numărul 2 HTC DESIRE
SMARTPHONE  - Numarul 1  IPHONE 4G
 Unele dintre puţinele smartphone la fel de bune dar care ar putea fi ratat primii zece la faţa locului sunt Samsung S8500 , Sony Ericsson Satio (Idou), Sony Ericsson Xperia X1, HTC HD2,SAMSUNG GALAXY 2. Aceste modele sunt la fel de bune.Asteptam semestrul 2  al anului pentru a vedea ce mai apare nou.Septembrie se anunta luna cu cele mai multe lansari de smartphone.Asteptam.:))

Google +: Google lanseaza un site nou denumit Google Plus

Google +: Google lanseaza un site nou  denumit Google Plus
Google + a fost lansat de către Google.com.
Aceasta este o nouă reţea socială care sa rivalizeze cu Facebook.
Google tocmai a lansat propriul site-ul nou  Google + si ofera cele mai bune setari de confidenţialitate, de securitate şi caracteristici decât Facebook
Facebook a fost criticat pe bună dreptate, pentru lipsa de intimitate şi de securitate pentru utilizatorii săi. Peste 700 de milioane de oameni de pe  internet sunt membri activi ai Facebook.
Există doar un număr limitat de utilizatori pe internet  să încerce  nou site al  lor. Acest proces va permite pentru  Google pentru a scăpa de orice greseala/eroare   în sistemul lor. Dacă doriţi să-l încercaţi puteţi contacta Google şi te vor adauga la lista lor.
Dar nu va mai  fi mult timp pana cand  Google va  permite oricui  de pe internet sa  se alăture reţelei lor Google +. Dar, înainte de faptul că au nevoie de acest proces , deoarece doresc să se  asigure că toate caracteristicile pentru  Google Plus va fii un   lucru perfect.

luni, 18 iulie 2011

Sfaturi despre cum să creaţi prima postare pe blog şi sa începeti să afişati reclame Google AdSense


Deci vrei sa faci bani  şi nu doriti  să  fi-ti  sub controlul nimănui  este cea mai bună opţiune disponibilă.
Puteţi câştiga bani din bloguri scrise  pe blogger. Blogger este primul pas pentru fiecare începător în domeniul scrierii articolului.   Eu vă spun nu este atât de greu, dar publicarea unui blog  si sa castigi bani incepand de la aceasta este uşor .
Utilizarea anunţuri AdSense pe blogger pentru a câştiga bani:
Aţi auzit vreodată despre Google AdSense, dacă nu citeşte ce este Google AdSense si ce poate face el pentru dvs.
În termeni simpli, Google AdSense este o aplicaţie de anunţuri, care este condus de celebrul Google şi în acest program proprietari de bloguri/site se pot înscrie şi afişa anunţuri pe barele laterale .La inceput anunţurile  au fost doar anunţuri text, dar acum, cu avansarea tehnologiei, există orice tip de anunţ, AdSense anunţuri video, anunţuri  imagine, şi alte tipuri. Acum vine modul în care se pot face bani cu afisarea acestor anunţuri pe blog-urile noastre sau site-uri? Este simplu. Google taxeaza  agenţii de publicitate pentru afişarea anunţurilor lor pe  clic şi plăteşte până la 70% din cota  prezentata  editorilor  ca tine si ca mine.

sâmbătă, 16 iulie 2011

Google AdSense nu acceptă unele blog-lingvistice

Majoritatea oamenilor au  blogging-ul în limba engleză, deoarece engleza este limba intenationala. Google AdSense nu acceptă unele blog-lingvistice.
Din păcate, nu toţi oamenii ar putea scrie în limba engleză bine. Bloggeri  ar trebui să aibă cunoştinţe despre limba engleză. Prin urmare, unii bloggeri  aleg să scrie în limba lor maternă, pentru că este mai  uşor. Prin urmare, ar trebui să găsiţi calea pentru câştigaţi bani din blog-ul dvs.
Intrebati orice companie pentru a pune anunţuri în blog-ul dvs.
Vinde unele produse pe  blog-ul vostru.  Pune Google AdSense  în blog.

vineri, 15 iulie 2011

Aflaţi strategii de marketing pentru site-uri şi bloguri


Vrei sa faci bani din site-ul dvs. într-un mod durabil? Ei bine, înainte de  trebuie sa munciti  din greu în  diverse strategii de marketing online. Fiecare strategie poartă rezultate măsurabile . Cu alte cuvinte, aveţi nevoie de o strategie de nivel superior pentru a executa alte strategii de nivel scăzut în mod eficient. Acest lucru poate suna oarecum complicat, dar să facă acest lucru nu aveţi nevoie de un curs de management strategic. Învăţa doar unele metode de bază, apoi de acolo vi cu un plan logic cu privire la modul de a le utiliza. Indiferent de modul în care doriţi să faci bani pe site-ul dvs., indiferent dacă este comisioanele de vanzari, hit-uri pentru Google Adsense sau orice alt Pay Per Click (PPC) program, acesta va fi destul de simplu. Tot ce trebuie sa faci este sa construim conţinut, obţine  trafic şi valorifica-l. Dar să-l descompunem  în continuare, aveţi nevoie de  următoarele strategii:
 
Strategii de conţinut on-line
 
Trafic
Strategii de conţinut on-line.
La acest nivel de campaniile de marketing pe internet, aveţi nevoie pentru a configura o bază solidă de un design excelent site-ului, care este bogat în conţinut. Aceasta este valoarea reală a surselor de trafic orientate astfel încât să nu ar trebui să le lăsaţi în jos, la toate. În afară de o interfaţă uşor de utilizat, aveţi nevoie pentru a furniza informaţii valoroase, dacă în format scris sau imagini . Continut de calitate ar  trebuii să fie dezvoltate pentru vizitatori aşteptaţi să vină în curând sau mai târziu. Suprapunerea între  conţinut on-line şi etapele de generare de trafic sunt de optimizare site-ul sau pe blog-strategii de optimizare, care includ optimizare pentru motoarele de cautare (SEO) şi mass-media sociale de optimizare (SMO). SEO la acest nivel este utilizat pentru a dezvolta conţinut bogat de cuvinte cheie, care va face paginile dvs. să fie uşor de găsit de către motoarele de căutare. Înainte de a scrie articole, va trebui să  folosind un instrument de cuvinte cheie cum ar fi Google AdWords pentru a vă ajuta să selectaţi o listă de cuvinte cheie care au o valoare mai mare, dar mai puţina  concurenţa

Cum sa utiizati Google Adwords pentru a va creste traficul.

Personal, cuvântul cheie este cel mai important lucru pentru mine înainte de a începe scrisul. Cuvintele cheie pot face sau distruge un site sau blog, cuvinte cheie bune poate conduce la vizualizări  pentru site-ul dvs. chiar şi fără activităţile de promovare .

Instrumentul pentru cuvinte cheie Google AdWords este cel mai bun instrument de cercetare a cuvintelor cheie disponibile. Aici, vreau să împărtăşesc experienţa mea, utilizând noul instrument Google pentru cuvinte cheie pentru a găsi cuvinte cheie cu trafic mare cautat cu concurenţă scăzută.


Accesaţi Instrumentul pentru cuvinte cheie Google Adwords. Puteţi obţine până la 800 de cuvinte cheie la un moment dat, dacă sunteţi conectat cu un cont gratuit Google şi, dacă Google nu vor limita la 100 de cuvinte cheie.

Alege nişă pentru idei de cuvinte cheie şi de tip în caseta caută cuvinte cheie şi alegeţi locaţiile ţintă şi limba. De  exemplu am alege bani on line pentru cuvinte cheie, apoi faceţi clic pe căutare. Rezultatul arata 100 cuvinte cheie şi cele mai multe dintre ele au o concurenţă ridicată. Personal, am evitat acest tip de cuvinte cheie deşi aceste cuvinte cheie conduce la posibil mare trafic. 


Schimbaţi căutarea dumneavoastră faceţi clic pe opţiunile avansate de filtrare şi cuvintele dvs. cheie. Există două filtre esenţiale folosiţile  întotdeauna: Local Search  şi Concurenţă. Introduce-ti dvs. numărul minim de căutare în caseta de căutări, pentru numărul de cuvinte al  dumneavoastră.Gasirea de cuvinte cheie este foarte important pentru dvs.
Un serviciu bine gandit si bine pus la punct care va ajuta la cresterea de trafic pentru site/blogul dvs. cu foarte putine costuri.


joi, 14 iulie 2011

"Vreau sa cresc traficul şi să fac bani"

Această afirmaţie de "Vreau  sa cresc  traficul şi să fac bani" este situaţia generală în această lume on-line de afaceri pe care le puteţi face, eventual. De fapt, aceasta este una dintre cele mai grave declaraţiile pe care le puteţi face. Daca vrei sa faci bani online, trebuie să ştiţi despre Google AdSense şi alte programe de afiliere, şi mai important, modul în care acestea funcţionează.

Aceasta este o afacere în cazul în care motivul pentru care majoritatea blogurilor nu este pentru că ei nu cred de detalii si nu au nici un plan. Nu pentru a sugera faptul că aceştia pot face o mulţime de bani, este mai mult faptul că nu au făcut un singur lucru pentru a optimiza blogurile lor şi de a le face mult mai bine să citească, şi să aibă legătură.

Detaliile sunt detalii, si asa este sa stii cand tu nu ai facut un detaliu particular. Acesta este consumatoare de timp, dar dacă doriţi pentru a construi afacerea dvs. online în ceva mai mult de un cent pe zi, trebuie să faceţi câteva lucruri. aceasta este aceeaşi cu programul Google AdSense, face bani cu ele este despre toate detaliile.

A face banii cu Google AdSense

Conţinutul este rege, a scrie un continut bun si vei primi trafic. Obţineţi trafic şi vei face bani. L-am asemăna cu a spune eu ştiu totul şi apoi intreaba de ce oamenii nu citesc blog-ul meu. Acum, pentru acest blog am scris despre programul de afiliere Google AdSense, nu Amazon sau eBay programe de afiliere. Toate acestea pot face să vă bani online, şi în cele din urmă veţi fi plătit, dar veţi avea nevoie de timp pentru a face acest lucru. Trebuie să aveţi multe ariticole  de calitate bine scrise. În caz contrar, vei face bani online -, dar lent.

Oamenii tind să uite acest lucru atunci când scrieţi un blog, aveti o singura sansa de a face o impresie bună. După cum puteţi câştiga mai mulţi fani, şi a obţine mai multe comentarii pe blog-şi face mai multe, prima impresie este mult mai valoroasa. Este, de fapt, singura modalitate de a obţine mai mult trafic, şi de a face bani şi obţine mai mult trafic şi de vizitatori.

Cand am inceput pe blog nu am scris despre a face bani sau ce să faci cu traficul de pe bloguri. Am aşteptat cu blog-ul meu mai întâi despre Google AdSense apoi a  venit după ce am avut foarte
puţini fani işi traficul meu a fost bun. Sensul bun am putea aştepta în acelaşi număr de persoane bun are într-o perioadă de 24 oră sau mai mult 700 de vizitatori. Aceasta se poate face, şi în acest fel vei face bani)

Bani şi Google AdSense pare să fie un subiect de mare pe Internet

Bani şi Google AdSense (sau programul de afiliere Google) pare să fie un subiect de mare pe Internet. Este un factor de timp şi un factor de inteligenţă. IQ nu atât de mult, dar de bani şi inteligenţă cuvinte despre programul de afiliere Google (care include, de asemenea, AdWords). Un pic de cunoştinţe despre SEO este, de asemenea, util în această afacere.

Există câteva moduri de a face bani prin utilizarea Google AdSense. E doar că trebuie să fie atent şi de a folosi un pic de gândire în timp ce scriu un blog si apoi de introducere pe piaţă a uni blog/site. Uneori funcţionează, alteori nu. La începutul experienţei mele
am scris un  blog  nu ştiam mai nimic despre Google sau obţinerea unui profit mai mare pe Google.

Este vorba despre lucrurile pe care le face cu Google, lucrurile mari şi mici, şi că toate vine împreună pentru a face bani cu Google AdSense programului. Singura problema este ca exista mai multe zile, atunci când nu face bani şi că este frustrant pentru un scriitor nou care vrea să facă din asta un  trai . Cu toţii vrem să spunem cuvintele "m-am plătit."

Google este întotdeauna dispus să aiba parteneri cu un site sau blog.

1. Un alt factor de a pune în considerare atunci când plasezi anunţuri AdSense, este de a pune reclame pe paginile cu trafic intens, care se poate identifica din contul Google Analytics, deoarece acest lucru va oferi detalii cu privire la vizitatorii site-ului dumneavoastra. Pentru a câştiga mai mulţi bani cu Google AdSense, veţi avea nevoie cu siguranta de tone de trafic orientat către site-ul tau sau pe blog, deoarece mai mult trafic te poate conduce la site-ul dvs. potenţial mai multe clicuri pe anunţurile dvs. AdSense. Puteţi utiliza Google de publicitate AdWords pentru a conduce mai mult trafic direcţionat către site-ul tau.

2. Aceasta este ceea ce majoritatea oamenilor nu realizeaza, locaţii în care să plaseze anunţuri AdSense pe site-ul dvs., în scopul de a câştiga mai mult cu Google AdSense ar trebui să fie una în partea de sus a paginii, una în cadrul conţinutului site-ului, şi altul la bara laterală de mai jos link-urile dvs.. Aceasta este locaţia bun, dacă aveţi de gând să câştige mai mulţi bani cu Google AdSense şi începe de viaţă confortabil, prin care au mai mulţi bani pentru a plăti facturile dvs. la momentul scadenţei.
3. Trebuie să aveţi în vedere faptul că pentru tine de a câştiga mai mult cu Google AdSense, încercaţi să asiguraţi-vă că anunţurile AdSense amestec cu continutul site-ului. Aici, alege culoarea, dimensiunea şi pentru ca anunţurile dvs. să amestec cu restul conţinutului site-ului dvs. cât mai mult posibil. De asemenea, Google vrea sa faca bani mai mult cu ele, şi aşa le-au furnizat-o varietate de paleti permiţându-vă să modificaţi fontul, culorile, frontiere şi fundaluri în special pentru cei care utilizează blogger. Nu încercaţi niciodată să utilizeze frontieră la anunţuri text ca anunţurile AdSense fără o frontieră tinde să aibă un clic mare rata de (CTR).
4. Utilizaţi caseta de căutare Google pe site-ul dvs.. Deci, ori de câte ori căutările vizitatorilor site-ului prin care caseta de căutare Google le-aţi găzduit pe site-ul dvs., Google va plăti întotdeauna o parte din veniturile încasate de căutare în cazul în care vizitatorii site-ului dvs. în cele din urmă a efectua anumite acţiuni. Desigur, ai putea câştiga mai mulţi bani cu Google AdSense pentru căutare dacă cea mai bună locaţie a casetei de căutare este înţelept selectate, şi că este colţul din dreapta sus a site-ului dvs., dar unele guru preferă introducerea caseta Căutare din partea de jos a site-ului lor.
În concluzie, verificaţi întotdeauna şi să monitorizeze performanţa, uita-te pentru conţinut de pe site-ul dvs., care este obtinerea mai multe clicuri. Treaba ta este doar pentru a crea pagini plus bazate pe acele cuvinte cheie folosite pentru a dezvolta conţinut ridicat cu clic prin rata.

Nevoie de trafic pentru site-ul dvs. / blog?

Ştim cu toţii că un conţinut de calitate scris, este una din cheile de la cresterea traficului pe site-ul sau blogul tau. Dar poate cere la întrebarea pe care "Sunt publicarii bogate în conţinut şi articole de pe blog în mod regulat după ce face o cercetare amănunţită şi totuşi eu nu sunt pentru obţinerea de trafic pe care atat de necesar care o meritam eu Ce fac greşit?"

Ei bine, poate nu faci ceva greşit aici, dar ei doar "Conţinutul este rege" Politica nu funcţionează întotdeauna modul în care vrem pentruaceasta. Desigur, conţinutul este cel mai important factor care urmează să fie păstrate în minte atunci când vă publicati un articol sau un blog, dar stai - doamnelor şi domnilor - asta nu e tot. Conţinutul trebuie să fie citit de către alţii, astfel încât puteţi obţine reputaţia pe care o meriti.

Deci, aici este o idee buna despre cum puteţi conduce mai mult trafic pentru site-ul dvs., astfel tot conţinutul excelent pe care îl publicaţi sunt citite de cei de pe internet.